Image of Pawel Królikowski

Pawel Królikowski

Przepraszamy,nic nie znaleziono. Pawel Królikowski. Czytaj biografie na db | Czytaj biografie na Wikipedia
Urodzony:
Apr 1, 1961 w Zdunska Wola, Lódzkie, Poland
Movie/TV Credits:
9
Pierwszy projekt:
w movie Cudowne Miejsce 1994-01-01
najnowszy projekt:
series Belfer 2016-10-02
Znany z
Poster of Bez wstydu
Poster of Cisza
Poster of Ranczo Wilkowyje
Poster of Cudowne Miejsce
Filmografia
series Belfer Sławomir Słota 2016-10-02
Movie Pitbull. Nowe porządki Komisarz Igor Rosłoń 2016-01-22
Movie Gabriel 2014-11-14
Movie Bez wstydu Member of Parliament 2012-07-20
Movie Cisza Robert 2010-10-28
Movie Ranczo Wilkowyje Jakub "Kusy" Sokołowski 2007-12-25
series Ranczo Kusy 2006-03-05
series Pitbull Igor Rosłoń 2005-12-15
Movie Cudowne Miejsce Milicjant Jańcio 1994-01-01