Image of Chris Sullivan

Chris Sullivan

Chris Sullivan is an actor and writer.


Czytaj biografie na db | Czytaj biografie na Wikipedia
Urodzony:
Movie/TV Credits:
12
Pierwszy projekt:
w series Prawo i porządek: Sekcja specjalna 1999-09-20
najnowszy projekt:
Movie Strażnicy Galaktyki Vol. 2 2017-04-24
Znany z
Poster of Brudny Szmal
Poster of The Knick
Poster of Zawód: Amerykanin
Poster of Elementary
Filmografia
Movie Strażnicy Galaktyki Vol. 2 Taserface 2017-04-24
Movie Blood Stripe Rusty 2016-06-02
Movie Imperium Andrew Sheehan 2016-08-19
Movie Morgan Darren 2016-09-01
Movie Nocne życie Brendan Loomis 2016-12-25
series The Knick Tom Cleary 2014-08-08
Movie Brudny Szmal Jimmy 2014-09-12
series Zawód: Amerykanin Assassin 2013-01-30
series Elementary Todd Clarke 2012-09-27
series The Electric Company 2009-01-19
Movie North Starr Sprit 2008-01-01
series Prawo i porządek: Sekcja specjalna Mr. Galtin 1999-09-20