Image of Agata Kulesza

Agata Kulesza

Przepraszamy,nic nie znaleziono. Agata Kulesza. Czytaj biografie na db | Czytaj biografie na Wikipedia
Urodzony:
Movie/TV Credits:
11
Pierwszy projekt:
w movie Sala samobójców 2011-03-04
najnowszy projekt:
Movie Niewinne 2016-02-10
Znany z
Poster of Pani z przedszkola
Poster of Służby Specjalne
Poster of W ukryciu
Poster of Dzień Kobiet
Filmografia
Movie True Crimes 2016-01-11
Movie Niewinne Mother Superior 2016-02-10
Movie Moje córki krowy Marta 2015-11-09
Movie Pani z przedszkola Mom 2014-12-25
Movie Służby Specjalne Dr. Anna Czerwonko 2014-10-03
Movie Drogówka Jadzia 2013-01-31
Movie Ida Wanda 2013-10-25
Movie W ukryciu Wanda 2013-10-14
Movie Dzień Kobiet Psycholog 2012-05-08
Movie Sala samobójców Beata 2011-03-04
Movie Róża Róża Kwiatkowska 2011-06-09