Image of Andrzej Grabowski

Andrzej Grabowski

Przepraszamy,nic nie znaleziono. Andrzej Grabowski. Czytaj biografie na db | Czytaj biografie na Wikipedia
Urodzony:
Mar 15, 1952
Movie/TV Credits:
38
Pierwszy projekt:
w series Blondynka
najnowszy projekt:
series Tylko milosc 2017
Znany z
Poster of Złotopolscy
Poster of Klinika pod Wyrwigroszem
Poster of Nowa
Poster of Blondynka
Filmografia
Movie Kop głębiej Ksiądz 2017
series Klinika pod Wyrwigroszem Man 2017
series Złotopolscy Andrzej Złotopolski 2017
series Tylko milosc Max Wolar 2017
Movie Na granicy Lechu 2016-02-19
Movie Pitbull. Nowe porządki Starszy aspirant Jacek Goc "Gebels" 2016-01-22
Movie Demon Zaneta's Father 2015-09-09
Movie Służby Specjalne Przeor zakonu 2014-10-03
Movie Tajemnica Westerplatte Adolf Petzelt 2013-07-04
Movie Sęp Raczek 2013-01-11
Movie Od pełni do pełni Kamiński 2012-11-29
Movie Piąta pora roku Bogdan 2012-12-26
series Nowa Unknown 2010-03-11
Movie Milion dolarów Tomus 2010-06-11
Movie Gwiazda Kopernika 2009-09-08
series Czas honoru Unknown 2008-09-07
Movie Lekcje pana Kuki Pan Kuka 2008-07-05
series Ojciec Mateusz Unknown 2008-12-07
Movie Mała Moskwa Kapitan Wolniewicz 2008-11-28
Movie Senność Ojciec 2008-10-17
series Odwróceni Jaroslaw Kowalik 2007-03-16
Movie Dublerzy Leon Maj 2006-06-14
Movie Pitbull Młodszy aspirant Zbigniew Chyb "Benek" 2005-04-09
series Pitbull Jacek "Gebels" Goc 2005-12-15
Movie Atrakcyjny pozna panią Wacław 2004-10-01
Movie Zróbmy sobie wnuka Maniek Kosela 2003-10-10
Movie 19 Południk Prezydent Bartosz Czop 2003-12-01
Movie Kariera Nikosia Dyzmy Roman Kiliński, prywatny przedsiębiorca 2002-03-15
Movie Dzień Świra Sąsiad 2002-07-07
Movie Jak to sie robi z dziewczynami Zenon, opiekun panienek 2002-11-15
series Na dobre i na złe Unknown 1999-11-07
Movie Jak Narkotyk Wujek Anny w Londynie 1999-01-01
series Świat według Kiepskich Ferdynand Kiepski 1999-09-04
series Spellbinder Unknown 1995-01-09
Movie Cudowne Miejsce Księżyc 1994-01-01
Movie Kapitał, czyli jak zrobić pieniądze w Polsce Stefan Sapieja 1990-02-12
series Blondynka Traczyk 0
series Duch w dom Gangster Kazimierz 0