Image of Andrzej Mastalerz

Andrzej Mastalerz

Przepraszamy,nic nie znaleziono. Andrzej Mastalerz. Czytaj biografie na db | Czytaj biografie na Wikipedia
Urodzony:
Movie/TV Credits:
11
Pierwszy projekt:
w movie Europa Europa 1990-01-01
najnowszy projekt:
Movie Smoleńsk 2016-09-09
Znany z
Poster of Ewa
Poster of Angelus
Poster of Kawalerskie zycie na obczyznie
Poster of Dekalog, pięć
Filmografia
Movie Smoleńsk 2016-09-09
Movie Był sobie dzieciak Marek's Father 2013-07-31
Movie Nad Życie Dr Zarzycki 2012-05-11
Movie Pokłosie Ksiądz Janusz Pawlak 2012-11-09
Movie Obława Cook 2012-10-16
Movie Święta krowa Priester 2011-08-04
Movie Ewa Giza 2011-09-22
Movie Angelus Oswald 2001-11-02
Movie Kawalerskie zycie na obczyznie Staszek 1992-01-01
Movie Europa Europa Zenek Dracz 1990-01-01
Movie Dekalog, pięć Jacek's Brother 1990-05-31