Image of David Harbour

David Harbour

David Harbour is an actor.


Czytaj biografie na db | Czytaj biografie na Wikipedia
Urodzony:
Apr 10, 1974 w New York City - New York - USA
Movie/TV Credits:
27
Pierwszy projekt:
w movie Sleepless Night
najnowszy projekt:
Movie Legion samobójców 2016-08-02
Znany z
Poster of Bez Litości
Poster of Between Us
Poster of W.E. Królewski romans
Poster of The Wedding Weekend
Filmografia
Movie Sleepless Night 2017
series Stranger things Jim Hopper 2016-07-15
Movie Legion samobójców Dexter Tolliver 2016-08-02
Movie Pakt z diabłem John Morris 2015-09-04
Movie Krocząc Wśród Cieni Ray 2014-09-18
series Rake David Potter 2014-01-23
series State of Affairs Unknown 2014-11-17
Movie Bez Litości Masters 2014-09-24
Movie Between Us Joel 2012-09-13
Movie Bogowie ulicy Van Hauser 2012-09-20
series Elementary Dr. Mason Baldwin 2012-09-27
Movie Śliska sprawa 2011-01-24
Movie W.E. Królewski romans Ernest 2011-09-01
series Pan Am Roger Anderson 2011-09-25
Movie Dzień jak co dzień( Brian 2010-01-14
series Magia kłamstwa Unknown 2009-01-21
Movie Stan gry PointCorp Insider 2009-04-17
Movie Droga do szczęścia Shep Campbell 2008-12-19
Movie 007: Quantum of Solace Gregg Beam 2008-10-30
Movie Przebudzenie Dracula 2007-11-28
Movie Midnight Son Mulligan 2007-02-02
series The Book of Daniel Unknown 2006-01-06
Movie The Wedding Weekend David 2006-12-12
series The Unit Unknown 2006-03-07
series Law & Order: Criminal Intent Unknown 2001-09-30
series Prawo i porządek: Sekcja specjalna Unknown 1999-09-20
series Law & Order Unknown 1990-09-13