Image of Katarzyna Bujakiewicz

Katarzyna Bujakiewicz

Przepraszamy,nic nie znaleziono. Katarzyna Bujakiewicz. Czytaj biografie na db | Czytaj biografie na Wikipedia
Urodzony:
Sep 28, 1972 w Poznań, Poland
Movie/TV Credits:
8
Pierwszy projekt:
w series Na dobre i na złe 1999-11-07
najnowszy projekt:
Movie Planeta singli 2016-02-05
Znany z
Poster of Magda M.
Poster of RH+
Poster of Stara baśń: Kiedy słońce było bogiem
Poster of Na dobre i na złe
Filmografia
Movie Planeta singli Maria 2016-02-05
Movie Listy do M. Larwa 2011-11-11
Movie RH+ Agata 2005-01-21
series Magda M. 2005-09-06
Movie Stara baśń: Kiedy słońce było bogiem Mila 2003-09-19
Movie Zróbmy sobie wnuka Krysia Tuchałówna, siostrzenica Koselów 2003-10-10
Movie Inferno Inga 'Inez' 2001-01-01
series Na dobre i na złe Marta Koziol 1999-11-07